Hodnocení našich zákazníků

Zde najdete automaticky aktualizovaný seznam našich recenzí na Google

Sami můžete přidat hodnocení buďto na Google nebo přímo zde na stránce

google logoKačírek - topení s.r.o.Kačírek - topení s.r.o.
5 Hvězd / 5 ~ 12 Recenzí našich zákazníků
  • Pavla . Avatar
    Pavla .

    Profesionálové jak mají být. Pan Kačírek nám ve všem vyšel vstříc, co bylo dohodnuto, to se splnilo. Mají lidský přístup, chápou potřeby klientů. Pokud tedy hledáte spolehlivého dodavatele kotle či tepleného čerpadla, obraťte se na tyto profesionály, mohu je jen doporučit. - 21/11/2019

    Jakub K. Avatar
    Jakub K.

    Pan Kačírek a jeho kolegové instalovali v našem rodinném domě tepelné čerpadlo NIBE. Velmi oceňuji vstřícnou a otevřenou komunikaci od začátku od výběru vhodného výrobku, přes konzultace při přípravě stavby až po konečnou realizaci.Všechny předem domluvené termíny byly přesně dodrženy, a čerpadlo se díky flexibilitě firmy podařilo nainstalovat o měsíc dřív, než jsme doufali. Na stavbě bylo vidět, že firma má zkušenosti, poradili si se špatně přístupným sklepem, nízkými stropy i s našimi specifickými požadavky a za to moc děkuji. Je vidět, že se jedná o sehraný tým lidí.Firmu Kačírek – topení s.r.o. vnímám jako kvalitního dodavatele a zároveň spolehlivého partnera po dobu, kdy bude tepelné čerpadlo v záruce a pevně věřím, že i poté. - 15/11/2019

  • Jiří P. Avatar
    Jiří P.

    Pan Pavel Kačírek mladší mi je velmi nápomocen při průběžném řešení problémů a nastavování parametrů topného systému na naší chalupě. Dokáže profesionálně a ochotně reagovat na mé amatérské dotazy a náměty a provádí on line úpravy nastavení systému podle aktuální situace. I při osobním kontaktu u nás byl velmi slušný a příjemný. Pana Kačírka i jeho firmu mohu zákazníkům velmi doporučit.J. Pech. - 15/11/2019

    Jakub K. Avatar
    Jakub K.

    Pan Kačírek a jeho kolegové instalovali v našem rodinném domě tepelné čerpadlo NIBE. Velmi oceňuji vstřícnou a otevřenou komunikaci od začátku od výběru vhodného výrobku, přes konzultace při přípravě stavby až po konečnou realizaci.

    Všechny předem domluvené termíny byly přesně dodrženy, a čerpadlo se díky flexibilitě firmy podařilo nainstalovat o měsíc dřív, než jsme doufali.
    Na stavbě bylo vidět, že firma má zkušenosti, poradili si se špatně přístupným sklepem, nízkými stropy i s našimi specifickými požadavky a za to moc děkuji. Je vidět, že se jedná o sehraný tým lidí.

    Firmu Kačírek – topení s.r.o. vnímám jako kvalitního dodavatele a zároveň spolehlivého partnera po dobu, kdy bude tepelné čerpadlo v záruce a pevně věřím, že i poté.
    - 11/11/2019

  • Petr R. Avatar
    Petr R.

    Velmi dobře rozumí regulaci kotle, mám instalaci DC 25S,aku 750l2x,1x zona, bezdrát cidla s regulací THEMATRONIC. Vyjde vždy vstříc a opravuje problémy, které se vždy v instalaci vyskytnou, dobře poradí. - 08/11/2019

    Jiří P. Avatar
    Jiří P.

    Pan Pavel Kačírek mladší mi je velmi nápomocen při průběžném řešení problémů a nastavování parametrů topného systému na naší chalupě. Dokáže profesionálně a ochotně reagovat na mé amatérské dotazy a náměty a provádí on line úpravy nastavení systému podle aktuální situace. I při osobním kontaktu u nás byl velmi slušný a příjemný. Pana Kačírka i jeho firmu mohu zákazníkům velmi doporučit.

    J. Pech.
    - 08/11/2019

  • Zbyněk H. Avatar
    Zbyněk H.

    Instalace tepelného čerpadla proběhla velice rychle, čistě a na profesionální úrovni. To samé mohu říci o zprovoznění, naprogramování a začlenění do stávajících systémů, solární ohřev a další zdroj (peletkový kotel).Též zaškolení obsluhy (jako mě) proběhlo trpělivě a dostatečně. Zatím jsem neměl možnost ověřit plné nasazení ale ohřev vody ve spolupráci se solárem běží spolehlivě. Firmu Kačírek topení mohu vřele a bez obav doporučit každému kdo se rozhodne pro změnu tepelného zdroje. A toto tvrzení je podloženo mnoholetou perfektní spoluprací , z uhlí na LTO, následně z LTO na Pelety a nyní přidání tepelného čerpadla. - 15/09/2019

    Zbyněk H. Avatar
    Zbyněk H.

    Instalace tepelného čerpadla proběhla velice rychle, čistě a na profesionální úrovni. To samé mohu říci o zprovoznění, naprogramování a začlenění do stávajících systémů, solární ohřev a další zdroj (peletkový kotel).
    Též zaškolení obsluhy (jako mě) proběhlo trpělivě a dostatečně. Zatím jsem neměl možnost ověřit plné nasazení ale ohřev vody ve spolupráci se solárem běží spolehlivě. Firmu Kačírek topení mohu vřele a bez obav doporučit každému kdo se rozhodne pro změnu tepelného zdroje. A toto tvrzení je podloženo mnoholetou perfektní spoluprací , z uhlí na LTO, následně z LTO na Pelety a nyní přidání tepelného čerpadla.
    - 20/08/2019

  • Jan K. Avatar
    Jan K.

    Kompletní rekonstrukce kotelny výrobního závodu (kotel 80kw). Montáž přijatelná (na velikost projektu skvělá), ochota řešení problémů (jednalo se pouze o ladění systému) na nejvyšší úrovni. Bez jediného problému vyřešení všech dotazů a odladění systému. Spolupráce jak má být. Děkuji. - 31/07/2019

    Zbyněk B. Avatar
    Zbyněk B.

    Profesionální přístup, pan Kačírek ml. je velmi ochotný a je znát, že mu na zákaznících záleží. - 23/10/2018

  • Jaromír M. Avatar
    Jaromír M.

    Velice moc děkuji za perfektní servis a kontrolu kotle 🙂 p.Kačírek je velice milý a ochotný. - 21/10/2018

    Jan V. Avatar
    Jan V.

    Sympataci - 15/10/2018

  • Tomáš K. Avatar
    Tomáš K.

    Perfektní komunikace, skvělá interakce, výborné návrhy řešení. - 05/10/2018

    Roman N. Avatar
    Roman N.

    Široký výběr, skvělý servis - 09/08/2018

  • Radomír K. Avatar
    Radomír K.

    Skvela firma. Profesionalni pristup. - 12/03/2018

    Petr D. Avatar
    Petr D.

    Perfektní práce,vše funguje jak má. Pan Kačírek je opravdu odborník.Můžu opravdu jenom doporučit - 05/03/2017

  • Pavel J. Avatar
    Pavel J.

    Oprava hořáku ERATO GP, profesionální přístup, ochota. - 01/02/2017

    Zdenek K. Avatar
    Zdenek K.

    Seriózní a spolehlivá firma! - 25/01/2017

  • Petr P. Avatar
    Petr P.

    Odvedena práce na profesionální úrovni. Též příjemná a ochotná komunikace. Nenastaly žádné poruchy zařízení. Tuto firmu doporučuji. - 21/01/2017

    Martin K. Avatar
    Martin K.

    Martin Kulhánek Profesionální přístup, seriózní. Provedené práce včas a bez závad. Mohu vřele doporučit. - 20/01/2017

Neustále se snažíme naši firmu zdokonalovat

Hodnocení našich zákazníků je proto nejdůležitější

Děkujeme Vám předem za poskytnuté hodnocení!

Nezbytný údaj, prosím

Kolik hvězd byste nám přiřadili?